Expertis Onderwijsadviseurs

Expertis Onderwijsadviseurs is een dienstverlenende organisatie op het terrein van onderwijs en educatie. Opdrachtgevers van Expertis zijn onder andere scholen voor primair en voortgezet onderwijs, roc’s (beroepsonderwijs en volwasseneneducatie), peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en gemeenten.

Uitgangspunt bij de advisering is dat onderwijs boeiend en effectief moet zijn (BEO). Dit is dan ook het dragende concept onder alle advisering en begeleiding. Ze ondersteunt scholen bij het duurzaam verbeteren van hun onderwijs en educatie door een integrale, vraaggestuurde aanpak. Daarbij biedt ze een breed scala aan producten en diensten in de vorm van advisering, training, scholing, ondersteuning, begeleiding en coaching.

Bij het vormgeven van de producten en diensten baseren zij zich op (internationaal) wetenschappelijke inzichten ('continuous improvement') en werken zoveel mogelijk 'evidence based'. Door deelname aan verschillende lectoraten krijgt de dienstverlening extra kwaliteit en slaan we de brug tussen onderwijsonderzoek, onderwijsadvisering en opleiding.

Meer informatie vindt u op: www.expertis.nl

 

Expertise

Expertis Onderwijsadviseurs heeft een grote inhoudelijke expertise op het gebied van het signaleren, diagnosticeren en begeleiden van (hoog)begaafde leerlingen in het primair onderwijs. Ze beschikken over specifieke verrijkingsmethoden en -materialen voor (hoog)begaafde kinderen en hebben kennis over waar instructie voor deze specifieke doelgroep aan moet voldoen om bepaalde gewenste effecten te bereiken.

 

Projectlid

 Manon Hulsbeek - Specialist Differentiatie en Hoogbegaafdheid